Pogoji nakupa

1. Pogoji nakupa

Naročnik po naročilu izbranih artiklov prejme predračun. Predračun je potrebno plačati v 8 dneh od izdaje predračuna, v nasprotnem primeru se razume, da ste od naročila odstopili.

Naročeno blago ponudnik odpošlje praviloma v dveh do treh delovnih dneh od plačila blaga po predračunu.

Pošiljke dostavljamo priporočeno preko Pošte Slovenija.

Če kupec ob poskusu dostave ni dosegljiv, bo dostavljalec dostavne službe Pošta Slovenija pustil pisno obvestilo o času in kraju prevzema pošiljke.

Naročeno blago se dostavlja od ponedeljka do sobote.

V primeru, da kupec naročenega blaga, kljub pisnemu obvestilu, ki ga na kraju prevzema pošiljke pusti dostavljalec dostavne službene, ne prevzame, krije stroške pošiljanja ob ponovnem naročilu v celoti kupec. Stroški ponovnega pošiljanja se na dan pošiljanja obračunajo po veljavnem ceniku dostavne službe Pošta Slovenija.

Naročeno blago ostane do poravnave celotne kupnine v lasti podjetja BK3 d.o.o.

2. Vračilo blaga

Kupec ima pravico vrniti blago v roku 15 dni od prejema pošiljke. Svojo reklamacijo sporoči na naslov pošiljatelja ali na naslov info@bk3.si. Prejeto blago mora kupec vrniti v originalni embalaži, nepoškodovano in v nespremenjenem stanju v roku 8 dni od obvestila o vračilu blaga. Blago se vrne pošiljatelju na njegov naslov ali na naslov podjetja BK3 d.o.o., Cesta Andreja Bitenca 130K, 1000 Ljubljana.

V kolikor so ti pogoji izpolnjeni, ponudnik vrne kupnino, zmanjšano za stroške, ki so nastali pri pošiljanju, najkasneje v roku 8 dni. Kupnina se nakaže na transakcijski račun kupca, ki ga kupec sporoči v obvestilu o vračilu blaga.

Stroške pošiljanja reklamiranega blaga krije kupec. Ponudnik krije stroške pošiljanja reklamiranega blaga le v primeru vračila zaradi dostave napačnega blaga, torej v primeru, če kupec ne dobi blaga, katerega je naročil.

3. Cene

Cene so v evrih z že vključenim DDV.

Cena izpisana ob koncu naročila je končna cena sestavljena iz skupne cene naročenih artiklov in cene pošiljanja.

Ponudnik krije stroške pakiranja in embalaže.

Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe cen. Veljavna je tista cena, ki je objavljena na dan naročila, torej na dan zaključka in oddaje naročila.

4. Plačilni pogoji

Ponudnik zagotavlja način plačila pravnim in fizičnim osebam. Kupec prejme predračun po e-mailu na naslov, naveden v naročilu. Po plačilu predračuna, sledi odprema pošiljke v dogovorjenem roku. Za dodatne informacije nas pokličete na tel: 01/6207595.

5. Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

6. Varnost osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Ti podatki bodo uporabljeni izključno za vodenje računov, predračunov, ponudb in ostalo potrebno dokumentacijo.

7. Pritožbe in spori

Ponudnik je vzpostavil učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Ponudnik si bo prizadeval, da bo v čim krajšem možnem času obravnaval pritožbo in o tem obvestil kupca.

Prav tako si bo prizadeval, da se morebitni spori rešijo sporazumno.