Mnenja Uporabnikov

Naj izrazim poklon napravi Megasonex, nad katero sem že v prvih tednih uporabe čisto navdušen. Zelo redko se lotim pisne hvale izdelkov široke potrošnje, vendar si Megasonex to vsekakor zasluži. 

Že ob prvi uporabi me je navdušil. Po uživanju kokic sem se kot običajno več ali manj brezplodno namučil z drezanjem v grizne površine z raznimi zobotrebci in drugimi pripomočki, da bi ostanke odstranil. Nakar sem se spomnil, da se je Megasonex že napolnil in sem poskusil še z  njim. V sekundi je zagozda odletela iz zobne krone! Še nikoli nisem imel občutka tako čistega zobovja. Tudi kisel občutek v ustih se ni pojavil že po slabi uri kot sicer. Tehnologija očitno deluje, in to brez naprezanja. 

Prav tako odlično je strgalo za jezik. Z običajnimi strgali sem bodisi jezik pretirano opraskal, bodisi je ostala proti korenu jezika bela obloga. Z Megasonex nastavkom je bil jezik že po prvem rahlem čiščenju čist in svež, pri čemer je bilo strganje izjemno nežno in povsem neabrazivno.

Dober občutek imam tudi pri uporabi posebne zobne paste, ki sem jo kupil v kompletu.

Priznam, da si zobe sedaj tudi redneje umivam, saj je s to napravo vzdrževanje ustne higiene res preprosto, nenaporno in hitro. Pogosto mi po »ščetkanju« ostane še dovolj volje za hitro nitkanje zob in potem je zobovje res brezhibno čisto. Eno Megasonex napravo imam doma, drugo na delovnem mestu.

Izdelek deluje brezhibno v vseh pogledih. Design, funkcionalnost, pakiranje in seveda tudi nakup ter pošiljanje (vključno s slovenskimi navodili) so prvovrstni. Ne razumem, zakaj zobozdravniki tega vrhunskega izdelka ne priporočijo vsakomur, ki plačuje zobozdravstvene storitve. Sam sem na izdelek naletel šele po zasebni raziskavi ultrazvočne tehnologije v povezavi z zaviranjem gojišča bakterij in s tem povezanega tržišča. 

Svojemu zobozdravniku bom vsekakor predočil prednosti te naprave, ki tudi finančno hitro odtehtajo začetni vložek, ki se mi glede na vrednost sploh ne zdi visok. Menim, da bi se vsak strokovnjak zlahka prepričal o koristnosti kombinirane ultrazvočne-sonične ščetke.

dr. B.K.

 

Imela sem velike težave z nabiranjem vodnega kamna, ker si nikakor nisem uspela dovolj dobro sčistiti oblog, zato mi je higieničarka priporočila nakup sonične zobne ščetke. Po naravi vedno rada raziščem stvari pred nakupom in tako sem naletela na zobno sčetko Megasonex, ki me je takoj prepričala s specifikacijami, pa tudi s privlačnim izgledom. Odločila sem se, da svoji zobni higieničarki (h kateri sem hodila na par tednov na kontrolo) ne bom povedala za nakup, saj sem učinkovanje zobne ščetke želela preveriti. Ko sem po nekaj dnevni uporabi prišla na kontrolo me je higieničarka pohvalila, 'da sem končno dobro odpravila obloge in da naj nadaljujem s takim ščetkanjem.' Zdaj imam ščetko že leto in pol, in moram reči, da zobni kamen res dobro odstranjuje, čeprav je hkrati zelo mehka in prijazna dlesnim.

N.M.

 

Zelo učinkovita in izjemno nežna zobna ščetka hkrati.

M.R.

 

Neverjetni učinki že po nekajkratnem čiščenju. Večletne težave so že po enem tednu uporabe izginile.

R.P.

 

Popolnoma nov občutek čiščenja zob. Megasonex zobna ščetka gre z mano povsod.

T.M.